Σάλος με τα ρωσικά ΜΜΕ που «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο

Σάλος με τα ρωσικά ΜΜΕ που «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο

Αναστάτωση προκάλεσε η ψευδής είδηση του θανάτου του βασιλιά Καρόλου, που διέρρευσε από ρωσικά μέσα ενημέρωσης, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της βρετανικής πρεσβείας στη Ρωσία.

Η «είδηση» αυτή βασίστηκε σε «ανώνυμες πηγές» και σε μια «ψεύτικη ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ»

Όπως μετέδωσε ο Independent είχαν κοινοποιήσει μια φωτογραφία, προϊόν επεξεργασίας με photoshop, στο οποίο είχε τοποθετηθεί και το λογότυπο των Ανάκτορων του Μπάκιγχαμ και έγραφε: «Η ακόλουθη ανακοίνωση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τα ανάκτορα. Ο Βασιλιάς πέθανε απροσδόκητα χθες το απόγευμα».

Εσπευσμένα διέψευσε με ανακοίνωσή της την είδηση η βρετανική πρεσβεία τη Ρωσία

«Τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του βασιλιά Κάρολου III της Μεγάλης Βρετανίας είναι ψευδή».

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE