Βόλος: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι - Τα σενάρια που εξετάζονται

Βόλος: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι - Τα σενάρια που εξετάζονται

Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας εξετάζουν οι αρχές για τη σορό ενός άνδρα που εντόπισαν πνιγμένο σήμερα το πρωί στη θάλασσα, στο ύψος του επιβατικού λιμένα Βόλου.

Πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 60 χρονών, αγνώστων ακόμη στοιχείων, ο οποίος, σύμφωνα με το magnesianews, έπεσε στη θάλασσα λίγη ώρα πριν εντοπιστεί από πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου, που τον περισυνέλεξε.

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για άνθρωπο που είχε ήδη πνιγεί και τα ρεύματα τον μετέφεραν στο λιμάνι, οι λιμενικοί που βρέθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τα χαρακτηριστικά του δεν είχαν παραμορφωθεί από την παραμονή του στο θαλασσινό νερό.

Αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι η πτώση του στη θάλασσα έγινε λίγη ώρα πριν εντοπιστεί από περαστικούς να επιπλέει.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE