Δέχθηκε τον Προσωπάρχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ΗΠΑ στο Προεδρικό ο ΠτΔ

Δέχθηκε τον Προσωπάρχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ΗΠΑ στο Προεδρικό ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε απόψε στο Προεδρικό τον Προσωπάρχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Κέρτις Ριντ.

Μετά την συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις. 

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση με τον Προσωπάρχη του ΣΕΑ των ΗΠΑ θα έχει και ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος την Τετάρτη το πρωί.

Εξάλλου, ο κ. Κόμπος αναμένεται να έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με την Υφυπουργό Διεθνούς Συνεργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Ρεέμ Εμπραχίμ Αλ Χασιμί και την Συντονίστρια Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Ανασυγκρότησης του ΟΗΕ για τη Γάζα Σίγκριντ Κάαγκ. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE