Άκουσε την ποινή της 30χρονη – Την «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ποσότητα ναρκωτικών

Άκουσε την ποινή της 30χρονη – Την «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ποσότητα ναρκωτικών

Το Κακουργιοδικείο Πάφου καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης 14 χρόνων, γυναίκα ηλικίας 30 ετών, αφού βρέθηκε ένοχη στις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και παρεμπόδιση αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του.

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά την εισαγωγή 4 κιλών και 990 γραμμαρίων μεθαμφεταμίνης, ποσότητα η οποία εντοπίστηκε στις 15/4/2023 στο αεροδρόμιο Λάρνακας και κατασχέθηκε από τις Τελωνειακές Αρχές. Το Δελτίο Τύπου αρ. 3 ημερομηνίας 19/4/2023 είναι σχετικό.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

VIDEO: Σημαντικές ανακοινώσεις από ΥΠΕΣ - Ουσιαστικές αλλαγές το 2026 σε Πολεοδομία-Κτηματολόγιο

Το 2026 προχωρούμε με ουσιαστικές αλλαγές στα Τμήματα Πολεοδομίας και Κτηματολογίου, με στόχο σύγχρονες υπηρεσίες, λιγότερη γραφειοκρατία και καλύτερη εξυπηρέτηση αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου.