ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό όταν απέτυχε η συναλλαγή με κάρτα - Συνελήφθη 27χρονος

Αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό όταν απέτυχε η συναλλαγή με κάρτα - Συνελήφθη 27χρονος

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, αφού όπως φαίνεται δεν ήταν σε θέση να πληρώσει τον λογαριασμό σε εστιατόριο όπου έφαγε.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 19 Μαρτίου γύρω στις 21:00 καταγγέλθηκε από 44χρονο ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πάφο ότι νωρίτερα το ίδιο βράδυ άντρας πελάτης του εστιατορίου αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαρισμό του σε μετρητά, όταν απέτυχε η συναλλαγή για πληρωμή με τραπεζική κάρτα που παρουσίασε.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου ο πελάτης αρνήθηκε να αναφέρει τα στοιχεία του.

Ακολούθως συνελήφθη για εξακρίβωση στοιχείων. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για 27χρονο με ιταλικό δελτίο ταυτότητας, ο οποίος φαίνεται να εισήλθε στη Δημοκρατία μέσω των κατεχόμενων περιοχών.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, επανασυνελήφθη αργότερα το βράδυ και τελεί υπό κράτηση, είπε ο κ. Νικολάου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top