«OXI» από το Μέγαρο Μαξίμου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

«OXI» από το Μέγαρο Μαξίμου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Στον κάλαθο των αχρήστων του Μεγάρου Μαξίμου φαίνεται να πέταξαν επιστολή της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, να διοργανωθούν σε όλη την Ελλάδα εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ αντί αυτού, το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών κάνει δεκτό το αίτημα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και ανοίγει στις 10 Απριλίου το Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, μετά από έναν αιώνα.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE