«OXI» από το Μέγαρο Μαξίμου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

«OXI» από το Μέγαρο Μαξίμου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Στον κάλαθο των αχρήστων του Μεγάρου Μαξίμου φαίνεται να πέταξαν επιστολή της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, να διοργανωθούν σε όλη την Ελλάδα εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ αντί αυτού, το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών κάνει δεκτό το αίτημα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και ανοίγει στις 10 Απριλίου το Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, μετά από έναν αιώνα.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.