«OXI» από το Μέγαρο Μαξίμου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

«OXI» από το Μέγαρο Μαξίμου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Στον κάλαθο των αχρήστων του Μεγάρου Μαξίμου φαίνεται να πέταξαν επιστολή της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, να διοργανωθούν σε όλη την Ελλάδα εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ αντί αυτού, το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών κάνει δεκτό το αίτημα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και ανοίγει στις 10 Απριλίου το Γενί Τζαμί της Θεσσαλονίκης, μετά από έναν αιώνα.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE