Θεσσαλονίκη: Κάλεσε στο σπίτι του ανήλικο για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι και τον βίασε

Θεσσαλονίκη: Κάλεσε στο σπίτι του ανήλικο για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι και τον βίασε

Σε συνολική κάθειρξη 13 ετών καταδικάστηκε 24χρονος που κρίθηκε ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση ενός ανηλίκου στην Θεσσαλονίκη.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και βιασμό, κατ' εξακολούθηση, ενώ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με όρους ενόψει του εφετείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ 2018-2020 σε περιοχή της Πέλλας. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, όταν ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, τότε, δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, κάλεσε τον 12χρονο συγχωριανό του στο σπίτι του για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι γονείς του έλειπαν σε γεωργικές εργασίες, με τη χρήση σωματικής βίας τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, άλλοτε στο σπίτι του κατηγορούμενου κι άλλοτε στα χωράφια των γονιών του, όπου τον συναντούσε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορά σε Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Επαγγελματικού Λυκείου, όπου φοιτούσε ο ανήλικος, κι ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια καταγγελία σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE