LIKE ONLINE

Επάγγελμα: Σωσίας της Kate Middleton – «Ένα πρωί ξύπνησα και ήμουν στο επίκεντρο μιας θεωρίας συνωμοσίας»

Επάγγελμα: Σωσίας της Kate Middleton – «Ένα πρωί ξύπνησα και ήμουν στο επίκεντρο μιας θεωρίας συνωμοσίας»

Στην περίοδο που οι θεωρίες συνωμοσίας για την Kate Middleton οργιάζουν και που πολλοί υποστηρίζουν στα social media ότι η γυναίκα που βλέπουμε στα βίντεο και τις φωτογραφίες είναι, στην πραγματικότητα, σωσίας, πώς είναι η ζωή της Heidi Agan, που εδώ και δώδεκα χρόνια όντως εργάζεται ως επαγγελματίας σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας; Αυτό το ερώτημα της έθεσε το Business Insider σε μια ασυνήθιστη συνέντευξη.

«Ένα πρωί ξύπνησα και βρισκόμουν στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας θεωρίας συνωμοσίας του TikTok» απαντά η Agan, που αναλαμβάνει τον ρόλο της Middleton σε εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι και διαφημίσεις. Ωστόσο μέχρι πριν από μερικούς μήνες δεν θα μπορούσε φυσικά να φανταστεί ότι κάποιοι θα θεωρούσαν ότι βλέπουν εκείνη, και όχι και την πριγκίπισσα, στο νέο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα η Sun και το TMZ, με το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει τα ψώνια του στο Ουίνδσορ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Agan (@katemiddletonlookalike)

«Από τη μία είναι κολακευτικό γιατί σημαίνει ότι όντως τής μοιάζω. Από την άλλη, είναι κάπως τρελό» σχολιάζει η ίδια. «Μπορώ να σας πω όμως με βεβαιότητα ότι δεν βγήκα εγώ για ψώνια». Ευτυχώς είχε άλλοθι για εκείνη τη μέρα: εργαζόταν σε μια σχολή μουσικής και χορού σε μια άλλη πόλη, το Νορθάμπτον.

«Ένα πρωί ξύπνησα και βρισκόμουν στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας θεωρίας συνωμοσίας του TikTok» απαντά η Agan, που αναλαμβάνει τον ρόλο της Middleton σε εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτι και διαφημίσεις.

Πιστεύει, μάλιστα, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει μελετώντας εδώ και πάνω από δέκα χρόνια το ζευγάρι της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα της Ουαλίας, ότι είναι αυτοί που βλέπουμε στο βίντεο. Παραδέχεται, ωστόσο, ότι μετά «την αστοχία της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στη Γιορτή της Μητέρας, η οποία διέγειρε ακόμα περισσότερο την περιέργεια του κόσμου, σε σημείο να οδηγήσει σε μια τεράστια θεωρία συνωμοσίας, η φημολογία έχει βγει εντελώς εκτός ελέγχου».

Ενώ, μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της Middleton ότι θα απείχε για κάποιους μήνες από τη δημόσια ζωή περίμενε ότι θα έχει λιγότερη ζήτηση ως σωσίας της, «οι προτάσεις για συνεργασία αυξήθηκαν. Αυτό είναι παράξενο γιατί την περίοδο της εγκυμοσύνης της είχαν λιγοστέψει, υποθέτω λόγω σεβασμού [προς την πριγκίπισσα]. Τώρα όμως συμβαίνει το αντίστροφο».

Πώς όμως ξεκίνησε αυτή την παράξενη καριέρα; «Δούλευα ως σερβιτόρα και πολλοί άρχισαν να μου λένε ότι της έμοιαζαν και ζητούσαν να τους εξυπηρετήσω εγώ. Δεν το πίστευα καν ότι μπορούσες να εργαστείς ως σωσίας, αλλά όλο αυτό γιγαντώθηκε τόσο, που τελικά αποφάσισα να στείλω φωτογραφίες σε μερικά πρακτορεία. Τέσσερις μέρες μετά έπιασα δουλειά και σταμάτησα να εργάζομαι ως σερβιτόρα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Agan (@katemiddletonlookalike)

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top