Χάθηκαν τέσσερις γυναίκες στο Τρόοδος - Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τους

Χάθηκαν τέσσερις γυναίκες στο Τρόοδος - Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τους

Επιχείρηση εντοπισμού τεσσάρων γυναικών στο Τρόοδος.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα το απόγευμα σήμερα, επικοινώνησαν με την Αστυνομία και ζήτησαν βοήθεια, τέσσερις γυναίκες, επισκέπτριες στην Κύπρο, οι οποίες όπως ανάφεραν, βρίσκονταν σε πεζοπορία σε περιοχή του Τροόδους, όπου και έχασαν τον προσανατολισμό τους. Οι τέσσερις τουρίστριες, από Αγγλία, δεν ήταν σε θέση να αναφέρουν πληροφορίες για την περιοχή όπου βρίσκονταν.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία, εξακριβώθηκε ότι το όχημα ενοικιάσεως το οποίο χρησιμοποιούσαν οι τέσσερις γυναίκες, βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή Σπήλιων - Κυπερούντας.
 
Η Αστυνομία διεξάγει αυτή την ώρα έρευνες προς εντοπισμό των τεσσάρων γυναικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE