ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί ο 43χρονος που έκλεψε εργαλεία χιλιάδων ευρώ - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Στο κελί ο 43χρονος που έκλεψε εργαλεία χιλιάδων ευρώ - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε την Τετάρτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου  προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπής εργαλείων από αυτήν.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17 Μαρτίου καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από 33χρονο ότι μεταξύ των ημερομηνιών 16 και 17 Μαρτίου διαρρήχτηκε η αποθήκη του σε αγροτική περιοχή της Κισσόνεργας και κλάπηκαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Επίσης στις 19 Μαρτίου καταγγέλθηκε από το ίδιο πρόσωπο ότι κατά το βράδυ της 18ης προ την 19η Μαρτίου διαρρήχτηκε η ίδια αποθήκη και κλάπηκαν εργαλεία συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα την Τρίτη στις 13:00.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του καθώς και στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας. Ακολούθως αυτός προσήχθη την Τετάρτη ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης δύο ημερών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top