Στο κελί ο 43χρονος που έκλεψε εργαλεία χιλιάδων ευρώ - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Στο κελί ο 43χρονος που έκλεψε εργαλεία χιλιάδων ευρώ - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε την Τετάρτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου  προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπής εργαλείων από αυτήν.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17 Μαρτίου καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από 33χρονο ότι μεταξύ των ημερομηνιών 16 και 17 Μαρτίου διαρρήχτηκε η αποθήκη του σε αγροτική περιοχή της Κισσόνεργας και κλάπηκαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Επίσης στις 19 Μαρτίου καταγγέλθηκε από το ίδιο πρόσωπο ότι κατά το βράδυ της 18ης προ την 19η Μαρτίου διαρρήχτηκε η ίδια αποθήκη και κλάπηκαν εργαλεία συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα την Τρίτη στις 13:00.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του καθώς και στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας. Ακολούθως αυτός προσήχθη την Τετάρτη ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης δύο ημερών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE