Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν άνδρα 30 ετών να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 20 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο 25ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ύψος του Κάτω Σχολαρίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE