Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν άνδρα 30 ετών να χάνει τη ζωή του σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 20 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο 25ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ύψος του Κάτω Σχολαρίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE