«Στάχτη και μπούρμπερη» οχήματα σε γκαράζ – Άγνωστος τα περιέλουσε με πετρέλαιο και τα έκαψε - Βίντεο

«Στάχτη και μπούρμπερη» οχήματα σε γκαράζ – Άγνωστος τα περιέλουσε με πετρέλαιο και τα έκαψε - Βίντεο

Υπόθεση * ερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, μετά από πυρκαγιά που τέθηκε κακόβουλα σε οχήματα που βρίσκονταν σε γκαράζ.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3) άγνωστο πρόσωπο του οποίου οι κινήσεις καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε γκαράζ επιδιόρθωσης οχημάτων στην Βιομηχανική περιοχή της Γεροσκήπου, και τους έβαλε φωτιά.

Δύο εκ των τριών οχημάτων που κάηκαν, ανήκουν στον 49χρονο ιδιοκτήτη του γκαράζ, ενώ το τρίτο όχημα ανήκει σε πρόσωπο που απουσιάζει στο εξωτερικό και βρισκόταν εκεί για σκοπούς επισκευής.

Ταυτόχρονα, βίντεο που εξασφάλισε ο REPORTER, παρουσιάζει τις κινήσεις του φερόμενου δράστη τη στιγμή που τοποθετεί την εύφλεκτη ύλη στα οχήματα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Δείτε το βίντεο:

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE