«Κλείδωσε» το ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων - «Η ελπίδα έχει χρώμα, το πράσινο»

«Κλείδωσε» το ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων - «Η ελπίδα έχει χρώμα, το πράσινο»

Η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, η οποία συνήλθε χθες σε έκτακτη συνεδρία, αποφάσισε να εγκρίνει την πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου των Ευρωεκλογών, τον κώδικα δεοντολογίας και το εκλογικό επιτελείο για τις Ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές του Ιουνίου.

Το ψηφοδέλτιο είναι το προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Κινήματος Οικολόγων -  Συνεργασία Πολιτών, της Κίνησης ΑΙΧΜΗ που ίδρυσε πρόσφατα ο ευρωβουλευτής κ. Δημήτρης Παπαδάκης και της Κίνησης «Ένωση Κυπρίων» (Union of Cypriots), μία ομάδα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων νέων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:

Από την "Ένωση Κυπρίων" ο Τουρκοκύπριος κ. Όζ Καραχάν.

Από την Κίνηση "ΑΙΧΜΗ" ο κ. Πέτρος Χριστοδούλου, Πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Δημαρχεύων Λάρνακας (2011-2016).

Οι τέσσερις υποψήφιοι από το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών είναι:

Άλκης Παπής, Αναπληρωτής Πρόεδρος

Μαρία Κολά, Αντιπρόεδρος,

Σταύρος Παπαδούρης, Βουλευτής

Βάσω Πελεγκάρη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.  

Ευχόμαστε και στους έξι υποψηφίους καλή επιτυχία στις Ευρωεκλογές.

Σήμερα, όσο ποτέ, χρειαζόμαστε μια πράσινη, κυπριακή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η Ευρωπαϊκή πολιτική για πράσινη μετάβαση πρέπει να έχει κοινωνικό και φιλολαϊκό πρόσημο, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας μέλους και κάθε λαού. Μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε να το διεκδικήσουμε.

Παράλληλα,  στεκόμαστε με τόλμη απέναντι στο κύμα της ακροδεξιάς που σαρώνει την Ευρώπη. Τα προβλήματα δεν λύνονται με το μίσος, τα ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται με τον φανατισμό.

Η ελπίδα έχει χρώμα, το πράσινο.

*Επισυνάπτονται οι φωτογραφίες των έξι υποψηφίων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή γυναίκα: Εντοπίστηκε ημίγυμνη και με μια βαλίτσα δίπλα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE