Στο κελί 36χρονος - Κρίθηκε ένοχος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Στο κελί 36χρονος - Κρίθηκε ένοχος για κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε άντρα ηλικίας 36 ετών, σε ποινή φυλάκισης έξι ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνόμιας, τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE