Χρήστος Βασιλόπουλος: «Αν ο γιος μου γίνει γκέι, θα είμαι δίπλα του»

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Αν ο γιος μου γίνει γκέι, θα είμαι δίπλα του»

Με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση, ο Χρήστος Βασιλόπουλος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για την σχέση που διατηρεί με τον γιο του και όσα θέλει να προσφέρει σε εκείνον.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος εξομολογήθηκε για τον γιο του πως «οτιδήποτε θελήσει να κάνει στη ζωή του, εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του να τον υποστηρίζω. Θέλω να πάρει την επιμονή και την υπομονή μου, την πυγμή που έχω σε πολλά θέματα, να είναι ονειροπόλος και ελεύθερος, όπως εγώ. Επιπλέον, θα ήθελα πολύ να μεγαλώσει με το σκεπτικό να είναι χρήσιμος στους συνανθρώπους του. Αν θέλει να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό τομέα ή να ασχοληθεί με τα χρηματοοικονομικά, αν γίνει γκέι ή οτιδήποτε αποφασίσει για τη σεξουαλικότητα του, εγώ θα είμαι δίπλα του».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE