Το χιούμορ Τρυφωνίδη σε Σαββίδη: «Νόμιζα πως επήγες στις φάσσες» - Βίντεο

Το χιούμορ Τρυφωνίδη σε Σαββίδη: «Νόμιζα πως επήγες στις φάσσες» - Βίντεο

Με χιούμορ προσέγγισε το θέμα των καμερών τροχαίας του συστήματος φωτοεπισήμανσης, ο Βουλευτής της ΔΗΠΑ Αλέκος Τρυφωνίδης στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση.


«Νόμιζα πως πήγες στις φάσσες» είπε ο Αλέκος Τρυφωνίδης στον Βουλευτή του ΔΗΚΟ Χρύσανθο Σαββίδη, όταν συνδέθηκε με την εκπομπή από μια καφετέρια.

Ένα σχόλιο καθόλου τυχαίο καθώς ο κ. Σαββίδης στην διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Μεταφορών, είχε πει την χαρακτηριστική ατάκα «εφάαν και τους κυνηγούς που παν στις φάσσες και κρύβονται».

Με την πιο πάνω έκφραση ο κ.Σαββίδης θέλησε να τονίσει ένα σοβαρό ζήτημα με τις κινητές κάμερες, όπου σταθμεύουν σε σημεία όπου «παγιδεύουν» τους οδηγούς και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν πολλοί οδηγοί να χάσουν την άδεια τους, πέρα από τα εξαντλητικά προστίματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE