Μύκονος: Πωλείται το Τραγονήσι για 50 εκατ. ευρώ

Μύκονος: Πωλείται το Τραγονήσι για 50 εκατ. ευρώ

Αγγελία για μικρό νησί κοντά στη Μύκονο έχει γίνει viral καθώς φαίνεται μια μια έκταση 2.500 στρεμμάτων πωλείται για ένα ποσό 50.000.000 ευρώ.

Ο λόγος για το Τραγονήσι, μια νησίδα που βρίσκεται σε απόσταση λίγων ναυτικών μιλίων ανατολικά της Μυκόνου. Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε το μεσιτικό γραφείο ZL Development Mykonos Golden Luxury, το Τραγονήσι ή Δραγονήσι, έκτασης 2.500 στρεμμάτων, πωλείται αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ και μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό (βόρειο ή νότιο μέρος) είτε ανά κομμάτια.

Η αγγελία αναφέρει ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται δίπλα στην Μύκονο.

Στο Τραγονήσι δεν υπάρχει πράσινο ούτε για δείγμα παρά μόνο γκρεμνά, κοφτερές πέτρες και γλιστερά χαλίκια. Το καλοκαίρι τουριστικά σκάφη πραγματοποιούν εκεί εκδρομές καθώς διαθέτει σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις.

Πάνω στα βράχια του είναι χτισμένο και το εκκλησάκι της Παναγίας όπου στις 11 Ιουνίου, ανήμερα των αγίων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου, πραγματοποιείται πανηγύρι με την συμμετοχή μόνο ανδρών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE