ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημη ανακοίνωση: Στην κούρσα των Ευρωεκλογών με ΕΛΑΜ ο Μάριος Πελεκάνος

Επίσημη ανακοίνωση: Στην κούρσα των Ευρωεκλογών με ΕΛΑΜ ο Μάριος Πελεκάνος

Με επίσημη ανακοίνωση το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Μάριου Πελεκάνου στο ψηφοδέλτιο του για τις Ευρωεκλογες.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Στο κάλεσμα του ΕΛΑΜ για μία κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός της Κύπρου, ανταποκρίθηκε ο κ. Μάριος Πελεκάνος. Το όραμα της Παράταξής μας είναι η συστράτευση όλων των πολιτών που ενστερνίζονται μαζί μας κοινές ανησυχίες όσον αφορά τα σοβαρά Εθνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, όπως είναι το Κυπριακό, το Δημογραφικό και το Μεταναστευτικό. Ψηλά στην ατζέντα μας βρίσκονται επίσης οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος σε ζητήματα Οικονομίας και η Ακρίβεια που μαστίζει τους συμπολίτες μας.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές εντάσσεται ο κ. Μάριος Πελεκάνος, κατόπιν απόφασης του Πολιτικού Συμβουλίου του Κόμματος. Στις διαβουλεύσεις που προηγήθηκαν με τον κ. Πελεκάνο διαφάνηκε η προοπτική συνεργασίας στη βάση κοινών αντιλήψεων και θέσεων.

Σκοπός της ένταξης του, αποτελεί η προσπάθεια του ΕΛΑΜ να προωθήσει τα συμφέροντα της Κύπρου στην Ευρώπη, μέσω της συμμετοχής της Παράταξής μας στο Κόμμα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR).

Δήλωση του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΕΛΑΜ, κ. Μάριου Πελεκάνου:

«Από την πρώτη στιγμή που δέχτηκα την πρόταση από την ηγεσία του ΕΛΑΜ, συμφωνήσαμε πως η όποια συζήτηση δεν θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο μιας ευκαιριακής σχέσης, αλλά αντιθέτως σε ένα πλαίσιο πολιτικών θέσεων με σαφή προσανατολισμό.

Η ένταξη μου στο ΕΛΑΜ εδράζεται στις διαχρονικές μου θέσεις σε ύψιστης σημασίας ζητήματα για τον κάθε Έλληνα Κύπριο, όπως είναι το μεταναστευτικό, το δημογραφικό και η προώθηση οικονομικών πολιτικών εις όφελος των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Για ακόμη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους στάθηκαν δίπλα μου όλα τα προηγούμενα χρόνια, υποστηρίζοντας στο πρόσωπό μου κοινές θέσεις, αντιλήψεις και ανησυχίες.

Με την ίδια λογική συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ξύπνησαν» νωρίς τα κουνούπια - Οι λόγοι, τα πιο επικίνδυνα είδη και τα μέτρα πρόληψης

Γέμισαν οι βρεφοκομικοί σταθμοί λόγω του σχεδίου επιδότησης διδάκτρων – Ποιες προτάσεις εξετάζει η Κυβέρνηση

«Σαν να μπαίνει» η άνοιξη: 4+1 «μαγικές» τοποθεσίες της Κύπρου, ειδικές για επίσκεψη αυτή την εποχή – Δείτε φωτογραφίες

Στο «πόδι» περιοχή στη Λεμεσό μετά από ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στις φλόγες καφετέρια στη Λευκωσία - Ζημιές και σε παρακείμενα διαμερίσματα - Δείτε φωτογραφία

Τελευταία εξέλιξη για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Του έκαναν τραχειοστομία»ΠτΔ: Aνάγκη για στήριξη του Λιβάνου για αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού

ΠτΔ: Aνάγκη για στήριξη του Λιβάνου για αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού

Την ανάγκη ενίσχυσης της άμυνας και ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από κοινές δράσεις και ανάπτυξη κοινών προγραμμάτων και δυνατοτήτων υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια δείπνου εργασίας ομάδας ηγετών κρατών μελών της ΕΕ, που παρέθεσαν χθες βράδυ στη Βιέννη ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Charles Michel και ο Καγκελάριος της Αυστρίας κ. Karl Nehammer.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top