Μάργκοτ Ρόμπι: Μετά το Barbie θα κάνει ταινία βασισμένη στο βιντεοπαιχνίδι Sims

Μάργκοτ Ρόμπι: Μετά το Barbie θα κάνει ταινία βασισμένη στο βιντεοπαιχνίδι Sims

Η Μάργκοτ Ρόμπι πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας «The Sims» βασισμένης στο εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι με τον ίδιο τίτλο.

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Barbie», η εταιρεία παραγωγής της ηθοποιού, LuckyChap θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιντεοπαιχνίδιζωντανής προσομοίωσης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.


Η Electronic Arts, η οποία κυκλοφόρησε το παιχνίδι, θα εμπλακεί επίσης στη δημιουργική και παραγωγική διαδικασία, σύμφωνα με το Variety.

 

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν πωληθεί πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού «The Sims» που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εικονικά «Sims» ανθρωπάκια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και προσομοιώνοντας τη ζωής τους.

Οι θαυμαστές του παιχνιδιού με σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέμειναν ότι η ταινία θα πρέπει να γυριστεί στη simlish, την επινοημένη γλώσσα που μιλούν οι χαρακτήρες, διαφορετικά «δεν θα έχει νόημα» και σημείωσαν ότι δεν πρέπει να έχει υπότιτλους.

Το καστ της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE