ΔΙΕΘΝΗ

Μάργκοτ Ρόμπι: Μετά το Barbie θα κάνει ταινία βασισμένη στο βιντεοπαιχνίδι Sims

Μάργκοτ Ρόμπι: Μετά το Barbie θα κάνει ταινία βασισμένη στο βιντεοπαιχνίδι Sims

Η Μάργκοτ Ρόμπι πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας «The Sims» βασισμένης στο εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι με τον ίδιο τίτλο.

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Barbie», η εταιρεία παραγωγής της ηθοποιού, LuckyChap θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιντεοπαιχνίδιζωντανής προσομοίωσης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.


Η Electronic Arts, η οποία κυκλοφόρησε το παιχνίδι, θα εμπλακεί επίσης στη δημιουργική και παραγωγική διαδικασία, σύμφωνα με το Variety.

 

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν πωληθεί πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού «The Sims» που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εικονικά «Sims» ανθρωπάκια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και προσομοιώνοντας τη ζωής τους.

Οι θαυμαστές του παιχνιδιού με σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέμειναν ότι η ταινία θα πρέπει να γυριστεί στη simlish, την επινοημένη γλώσσα που μιλούν οι χαρακτήρες, διαφορετικά «δεν θα έχει νόημα» και σημείωσαν ότι δεν πρέπει να έχει υπότιτλους.

Το καστ της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top