Διαβεβαιώνει το ΥΠΕΞ: Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής Κύπριοι θύματα στη Μόσχα

Διαβεβαιώνει το ΥΠΕΞ: Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής Κύπριοι θύματα στη Μόσχα

Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής Κύπριοι μεταξύ των θυμάτων και των τραυματιών από την τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο σε προάστιο της Μόσχας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Θεόδωρος Γκότσης, εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ. Η Πρεσβεία της Κύπρου στην Μόσχα βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες ρωσικές αρχές, συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι στις 8 Μάρτιου η Πρεσβεία της Κύπρου στην Μόσχα είχε αναρτήσει στην πλατφόρμα Χ μήνυμα που ανέφερε ότι λόγω πληροφοριών ΜΜΕ περί κινδύνου τρομοκρατικών επιθέσεων σε χώρους μαζικών συγκεντρώσεων στη Μόσχα, καλεί τους Κύπριους πολίτες που βρίσκονται στη ρωσική πρωτεύουσα ν’ αποφεύγουν πολυσύχναστους χώρους και χώρους συγκεντρώσεων και να παρακολουθούν σχετικές ανακοινώσεις των ρωσικών αρχών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE