Διαβεβαιώνει το ΥΠΕΞ: Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής Κύπριοι θύματα στη Μόσχα

Διαβεβαιώνει το ΥΠΕΞ: Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής Κύπριοι θύματα στη Μόσχα

Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής Κύπριοι μεταξύ των θυμάτων και των τραυματιών από την τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο σε προάστιο της Μόσχας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Θεόδωρος Γκότσης, εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ. Η Πρεσβεία της Κύπρου στην Μόσχα βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες ρωσικές αρχές, συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι στις 8 Μάρτιου η Πρεσβεία της Κύπρου στην Μόσχα είχε αναρτήσει στην πλατφόρμα Χ μήνυμα που ανέφερε ότι λόγω πληροφοριών ΜΜΕ περί κινδύνου τρομοκρατικών επιθέσεων σε χώρους μαζικών συγκεντρώσεων στη Μόσχα, καλεί τους Κύπριους πολίτες που βρίσκονται στη ρωσική πρωτεύουσα ν’ αποφεύγουν πολυσύχναστους χώρους και χώρους συγκεντρώσεων και να παρακολουθούν σχετικές ανακοινώσεις των ρωσικών αρχών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE