Ομόνοια - Αργυρίδης: «Το χρέος έπεσε στο μισό» - Τι είπε για ιδιόκτητο γήπεδο, Παπασταύρου, Οζλέρ

Ομόνοια - Αργυρίδης: «Το χρέος έπεσε στο μισό» - Τι είπε για ιδιόκτητο γήπεδο, Παπασταύρου, Οζλέρ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης, την επομένη της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών.

Αναλυτικά σε άλλα είπε ότι το χρέος του σωματείου έπεσε περίπου στο μισό, από αυτό που είχαν το 2018.

Για τη χθεσινή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών: «Ήταν μια εξαιρετική βραδιά. Τα παιδιά της πετόσφαιρας κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον τίτλο μπροστά από αρκετό κόσμο. Να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά που ήταν χθες στο γήπεδο. Η Ομόνοια είναι μία και έχουμε κοινούς στόχους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE