Ομόνοια - Αργυρίδης: «Το χρέος έπεσε στο μισό» - Τι είπε για ιδιόκτητο γήπεδο, Παπασταύρου, Οζλέρ

Ομόνοια - Αργυρίδης: «Το χρέος έπεσε στο μισό» - Τι είπε για ιδιόκτητο γήπεδο, Παπασταύρου, Οζλέρ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης, την επομένη της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών.

Αναλυτικά σε άλλα είπε ότι το χρέος του σωματείου έπεσε περίπου στο μισό, από αυτό που είχαν το 2018.

Για τη χθεσινή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών: «Ήταν μια εξαιρετική βραδιά. Τα παιδιά της πετόσφαιρας κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον τίτλο μπροστά από αρκετό κόσμο. Να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά που ήταν χθες στο γήπεδο. Η Ομόνοια είναι μία και έχουμε κοινούς στόχους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE