Ομόνοια - Αργυρίδης: «Το χρέος έπεσε στο μισό» - Τι είπε για ιδιόκτητο γήπεδο, Παπασταύρου, Οζλέρ

Ομόνοια - Αργυρίδης: «Το χρέος έπεσε στο μισό» - Τι είπε για ιδιόκτητο γήπεδο, Παπασταύρου, Οζλέρ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Μάριος Αργυρίδης, την επομένη της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών.

Αναλυτικά σε άλλα είπε ότι το χρέος του σωματείου έπεσε περίπου στο μισό, από αυτό που είχαν το 2018.

Για τη χθεσινή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών: «Ήταν μια εξαιρετική βραδιά. Τα παιδιά της πετόσφαιρας κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον τίτλο μπροστά από αρκετό κόσμο. Να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά που ήταν χθες στο γήπεδο. Η Ομόνοια είναι μία και έχουμε κοινούς στόχους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.