«Τι Μάτια» – Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει με νέο single, ύμνο στον έρωτα - Δείτε το βιντεοκλίπ

«Τι Μάτια» – Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει με νέο single, ύμνο στον έρωτα - Δείτε το βιντεοκλίπ

Ο Σάκης Ρουβάς, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 χρόνων στην Ελλάδα, υμνεί τον έρωτα μέσα από το ολοκαίνουργιο single του «Τι Μάτια».

Το mid-tempo pop ερωτικό τραγούδι «Τι Μάτια» σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του Βασίλη Δήμα, αποτελεί προπομπό της επερχόμενης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του Σάκη Ρουβά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Δείτε το βιντεοκλίπ στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE