Επέβαιναν δυο πρόσωπα στο όχημα που άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε εικόνες από το σημείο

Επέβαιναν δυο πρόσωπα στο όχημα που άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε εικόνες από το σημείο

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας γύρω στις 4.30 το απόγευμα, όπου νωρίτερα είχε εκδηλωθεί φωτιά σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Η φωτιά έχει κατασβεστεί από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το όχημα έχει μετακινηθεί εκτός του δρόμου από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ το όχημα οδηγείτο σε σημείο μεταξύ Αθηένου και Λυμπιών, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.
 Οδηγός και άλλο ένα πρόσωπο που επέβαινε στο όχημα, εξήλθαν έγκαιρα του οχήματος χωρίς να υποστούν οποιοδήποτε τραυματισμό.
 
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Τροχαίας Αρχηγείου, για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά.
 
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE