Χειροπέδες στον οδηγό του οχήματος για το τροχαίο στην Πάφο - Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο μοτοσικλετιστής

Χειροπέδες στον οδηγό του οχήματος για το τροχαίο στην Πάφο - Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο μοτοσικλετιστής

Χειροπέδες στον 43χρονο οδηγό του οχήματος το οποίο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, το μεσημέρι της Κυριακής στην Επαρχία Πάφου.

Ο οδηγός συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο 54χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σε κρίσιμη κατάσταση.

Στη σκηνή της τροχαίας σύγκρουσης διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, που στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου οδηγού αυτοκινήτου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι, στην περιοχή Κόλπος των Κοραλλίων, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 54χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE