Ξεκάθαρη η Αννίτα: «Kαμία σχέση ο ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ και καμία πολιτική ταύτιση»

Ξεκάθαρη η Αννίτα: «Kαμία σχέση ο ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ και καμία πολιτική ταύτιση»

Δεν υπάρχει καμία πολιτική ταύτιση με το ΕΛΑΜ, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ερωτηθείσα τη Δευτέρα αν υπάρχουν θέσεις του ΔΗΣΥ που έχουν απήχηση στο ΕΛΑΜ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο δηλώσεών της μετά την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Λευκωσία, η κ. Δημητρίου σχολίασε, με αφορμή την προσχώρηση του Μάριου Πελεκάνου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, ότι ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.

Σε ερώτηση ποια είναι η κατάσταση στον ΔΗΣΥ μετά την αποχώρηση του τέως Αντιπροέδρου του κόμματος και τη συμπερίληψή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, η κ. Δημητρίου είπε ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.

«Και ο κόσμος», είπε, «έχει κρίση και ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρόλες τις δυσκολίες εδράζεται σε αρχές και αξίες που θα τον προστατεύσουν και θα τον βοηθήσουν για να παραμείνει πρωταγωνιστική δύναμη του τόπου και αυτό γιατί ο τόπος χρειάζεται έναν δυνατό ΔΗΣΥ για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που υπάρχουν».

Απαντώντας σε ερώτηση αν θέσεις του ΔΗΣΥ έχουν απήχηση και στο ΕΛΑΜ, η κ. Δημητρίου είπε ότι οι διαφορές είναι πολιτικές και όχι προσωπικές.

«Και καμία σχέση έχει ο ΔΗΣΥ και το ΕΛΑΜ και καμία πολιτική ταύτιση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE