Τροχαίο με οδηγό 12χρονο στη Λεμεσό - Ανατράπηκε το όχημα και χτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Τροχαίο με οδηγό 12χρονο στη Λεμεσό - Ανατράπηκε το όχημα και χτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Μόλις δώδεκα χρονών ήταν ο οδηγός πίσω από το τιμόνι, τροχαίου που σημειώθηκε την Δευτέρα (25/3) στη Λεμεσό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής έκτης Δημοτικού, Εξ Ελλάδος, πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του και οδήγησε σε δρόμο της Λεμεσού.

Στη προσπάθεια του να στρίψει δεξιά, έχασε τον έλεγχο , με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να χτυπήσει σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε με τον 12χρονο να μην φέρει τραυματισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ανήλικος βρέθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο.

Εξίσου στο σημείο έφτασαν και λειτουργοί της ΑΗΚ γα αποκατάσταση της βλάβης που προκλήθηκε από το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE