Επιτέθηκαν σε 44χρονη στον Πειραιά με μαχαίρι και αποπειράθηκαν να την βιάσουν

Επιτέθηκαν σε 44χρονη στον Πειραιά με μαχαίρι και αποπειράθηκαν να την βιάσουν

Εφιαλτικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μία γυναίκα 44 ετών στον Πειραιά όταν δύο άνδρες της επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν τραυματίζοντάς την στην κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 3.00 στην πλατεία Αλιμπράντη των Καμινίων τη στιγμή που η 44χρονη αναζητούσε τον σύζυγό της. Τότε την πλησίασε ένα μηχανάκι με δύο άνδρες. Οι δράστες αποβιβάστηκαν, την προσέγγισαν και κραδαίνοντας ένα μαχαίρι της επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι δράστες να την αφήσουν και να γίνουν καπνός. Από την επίθεση η 44χρονη τραυματίστηκε στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE