Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα παραστούν στη λειτουργία του Πάσχα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα παραστούν στη λειτουργία του Πάσχα

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, επιβεβαίωσαν σήμερα τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, άτομα από το Παλάτι αποκάλυψαν επίσης σήμερα το πρωί ότι το ζευγάρι θα «συνοδεύεται από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας», αν και δεν δόθηκαν άλλα ονόματα.

Το ζευγάρι θα πάει στο Easter Mattins Service, όπως είναι επίσημα γνωστό, το οποίο θα διαρκέσει μία ώρα από τις 10.45 έως τις 11.45 (ώρα Αγγλίας), σύμφωνα με την ιστοσελίδα του παρεκκλησιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Ουίλιαμ και Κέιτ δεν θα παραστούν στη λειτουργία.

Ο βασιλιάς Κάρολος λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο από τις αρχές Φεβρουαρίου, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για διευρυμένο προστάτη στην Κλινική του Λονδίνου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE