Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα παραστούν στη λειτουργία του Πάσχα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα παραστούν στη λειτουργία του Πάσχα

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα θα παρακολουθήσουν τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, επιβεβαίωσαν σήμερα τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, άτομα από το Παλάτι αποκάλυψαν επίσης σήμερα το πρωί ότι το ζευγάρι θα «συνοδεύεται από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας», αν και δεν δόθηκαν άλλα ονόματα.

Το ζευγάρι θα πάει στο Easter Mattins Service, όπως είναι επίσημα γνωστό, το οποίο θα διαρκέσει μία ώρα από τις 10.45 έως τις 11.45 (ώρα Αγγλίας), σύμφωνα με την ιστοσελίδα του παρεκκλησιού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Ουίλιαμ και Κέιτ δεν θα παραστούν στη λειτουργία.

Ο βασιλιάς Κάρολος λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο από τις αρχές Φεβρουαρίου, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για διευρυμένο προστάτη στην Κλινική του Λονδίνου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE