Πατήσια: Στον εισαγγελέα ο 19χρονος που τραυμάτισε μαθητή και διευθυντή σε σχολείο

Πατήσια: Στον εισαγγελέα ο 19χρονος που τραυμάτισε μαθητή και διευθυντή σε σχολείο

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 19χρονος που χτύπησε με σφυρί μαθητή στο κεφάλι και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, τον διευθυντή με μαχαίρι, σε Γυμνάσιο στα Πατήσια.

Ο 19χρονος εξωσχολικός μπήκε στο σχολείο το πρωί, μαζί με τους μαθητές και άρχισε να ψάχνει τον 18χρονο μαθητή. Μόλις τον εντόπισε, τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, τον οποίο και μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Ο δράστης, με καταγωγή από τη Γεωργία, θέλησε να τιμωρήσει τον Νιγηριανό μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από λίγες ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του που φοιτά στο ίδιο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, θέλησε να εκδικηθεί και τον διευθυντή, για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό.

Μετά την επίθεση, οι καθηγητές κλείδωσαν τους μαθητές στις σχολικές αίθουσες για την ασφάλειά τους. Ο δράστης κρύφτηκε στο υπόγειο του σχολείου και απειλούσε με το μαχαίρι τους αστυνομικούς. Ο 19χρονος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Πάνω του βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί και 6,5 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο 60χρονος διευθυντής που τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και ο 18χρονος που χτυπήθηκε στο κεφάλι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.