Στο Ισραήλ για επαφές με τον ομόλογό του σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας

Στο Ισραήλ για επαφές με τον ομόλογό του σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας

Στο Ισραήλ για επαφές με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Υπουργό Ενέργειας και Υποδομών Έλι Κοέν, βρίσκεται ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στην ατζέντα των συναντήσεων θα βρίσκεται η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου – Ισραήλ και η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα υδρογονανθράκων.

Τον Κύπριο Υπουργό συνοδεύουν μεταξύ άλλων, οι Διευθυντές Ενέργειας και Υδρογονανθράκων, Χαράλαμπος Ρούσος και Στέλιος Νικολαΐδης αντίστοιχα. Στη συνάντηση θα παρίστανται και τεχνοκράτες εμπλεκόμενων υπηρεσιών της γειτονικής χώρας, όπως ο επικεφαλής της Αρχής Ηλεκτρισμού Αμίρ Σαβίτ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετά το πέρας των επαφών αναμένεται να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση. Ο κ. Παπαναστασίου και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει θα επιστρέψουν στην Κύπρο αυθημερόν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE