Γερμανία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο - Παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε

Γερμανία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο - Παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε

Δυστύχημα με πολλά θύματα περιγράφουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης καθώς ανατράπηκε τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας Flixbus στον αυτοκινητόδρομο Α9 της Σαξονίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους «όταν το Flixbus έχασε τον έλεγχο, κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει το Βερολίνο με το Μόναχο.

«Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος» ανακοίνωσε η εταιρεία Flixbus, προσθέτοντας ότι περίπου 53 επιβάτες και δύο οδηγοί επέβαιναν στο πούλμαν που ταξίδευε από το Βερολίνο στη Ζυρίχη.

Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Α9 και κατευθυνόταν προς το Μόναχο όταν γύρω στις 9:45 (τοπική ώρα, 10:45 ώρα Ελλάδας) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε.

Η κυκλοφορία προς το Μόναχο διακόπηκε, ανακοίνωσε η αστυνομία, καθώς φωτογραφίες έδειχναν ασθενοφόρα και ελικόπτερα να συρρέουν.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE