Εντυπωσιασμένη η Πρώτη Κυρία της Εσθονίας - Θερμή υποδοχή από την Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη

Εντυπωσιασμένη η Πρώτη Κυρία της Εσθονίας - Θερμή υποδοχή από την Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη στη σύζυγο του Προέδρου της Εσθονίας κας Sirje Karis, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Alar Karis.

Μετά την επίσημη τελετή υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο, οι Πρώτες Κυρίες Κύπρου και Εσθονίας, μετέβησαν στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, όπου ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και επισκέφθηκαν τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.

Οι εκπαιδευόμενοι υποδέχθηκαν τις δύο Πρώτες Κυρίες με κυπριακά τραγούδια και χορό, ενώ τους προσέφεραν παραδοσιακά γλυκά και κουμανταρία.

Ακολούθως οι κυρίες Χριστοδουλίδη και Karis μετέβησαν στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάρειου Νοσοκομείου, όπου συνομίλησαν με γιατρούς και γονείς πρόωρων νεογνών.

Η Πρώτη Κυρία της Εσθονίας δήλωσε εντυπωσιασμένη από το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσίων και συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο τους.

Οι δυο Πρώτες Κύριες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου τις υποδέχθηκαν η Υφυπουργός Πολιτισμού, δρ. Λίνα Κασσιανιδου και ο Διευθυντής του Τμήματος Αρχαιοτήτων κ. Γιώργος Γεωργίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE