Ληστεία στην Ερήμη: Έφυγαν με «άδεια χέρια» οι κουκουλοφόροι - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Ληστεία στην Ερήμη: Έφυγαν με «άδεια χέρια» οι κουκουλοφόροι - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Τον τρόμο βίωσε χθες γυναίκα, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στην οικία της, στην κοινότητα Ερήμης Λεμεσού, ψάχνοντας για χρήματα.

 

Οι δράστες την φίμωσαν και την έδεσαν, ενώ σε κάποια στιγμή αναχώρησαν από τη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η γυναίκα εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις, φέροντας ερυθρότητα στα σημεία όπου οι δράστες την έδεσαν.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες δεν έχει διαφανεί να έχει κλαπεί οτιδήποτε, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE