Ληστεία στην Ερήμη: Έφυγαν με «άδεια χέρια» οι κουκουλοφόροι - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Ληστεία στην Ερήμη: Έφυγαν με «άδεια χέρια» οι κουκουλοφόροι - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Τον τρόμο βίωσε χθες γυναίκα, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στην οικία της, στην κοινότητα Ερήμης Λεμεσού, ψάχνοντας για χρήματα.

 

Οι δράστες την φίμωσαν και την έδεσαν, ενώ σε κάποια στιγμή αναχώρησαν από τη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η γυναίκα εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις, φέροντας ερυθρότητα στα σημεία όπου οι δράστες την έδεσαν.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες δεν έχει διαφανεί να έχει κλαπεί οτιδήποτε, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.