Ληστεία στην Ερήμη: Έφυγαν με «άδεια χέρια» οι κουκουλοφόροι - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Ληστεία στην Ερήμη: Έφυγαν με «άδεια χέρια» οι κουκουλοφόροι - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Τον τρόμο βίωσε χθες γυναίκα, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στην οικία της, στην κοινότητα Ερήμης Λεμεσού, ψάχνοντας για χρήματα.

 

Οι δράστες την φίμωσαν και την έδεσαν, ενώ σε κάποια στιγμή αναχώρησαν από τη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η γυναίκα εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις, φέροντας ερυθρότητα στα σημεία όπου οι δράστες την έδεσαν.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες δεν έχει διαφανεί να έχει κλαπεί οτιδήποτε, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.