Έπιασαν «λαβράκι» οι Αρχές στη Λεμεσό - 19χρονος είχε στην κατοχή του εργοστασιακές κροτίδες

Έπιασαν «λαβράκι» οι Αρχές στη Λεμεσό - 19χρονος είχε στην κατοχή του εργοστασιακές κροτίδες

Στη σύλληψη 19χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10.30μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 19χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος ένα χάρτινο κουτί, το οποίο περιείχε 20 εργοστασιακές κροτίδες.

Ο 19χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE