Έπιασαν «λαβράκι» οι Αρχές στη Λεμεσό - 19χρονος είχε στην κατοχή του εργοστασιακές κροτίδες

Έπιασαν «λαβράκι» οι Αρχές στη Λεμεσό - 19χρονος είχε στην κατοχή του εργοστασιακές κροτίδες

Στη σύλληψη 19χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10.30μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 19χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος ένα χάρτινο κουτί, το οποίο περιείχε 20 εργοστασιακές κροτίδες.

Ο 19χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών διερευνά την υπόθεση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE