Έπαιρνε «σβάρνα» τα καταστήματα και αγόραζε με βερεσέ - Χειροπέδες σε 47χρονη

Έπαιρνε «σβάρνα» τα καταστήματα και αγόραζε με βερεσέ - Χειροπέδες σε 47χρονη

Συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση 47χρονη, η οποία καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, πλαστοπροσωπίας, κλοπής και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, κατά τον Μάιο του 2023.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 47χρονη φέρεται να επισκεπτόταν διάφορα καταστήματα στις εν λόγω επαρχίες, όπου με διάφορες ψευδείς παραστάσεις φέρεται να αποσπούσε διάφορα προϊόντα και να εξασφάλιζε πίστωση.

Στις 23 Μαΐου 2023, η Αστυνομία είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία και τα προσωπικά στοιχεία της 47χρονης, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της. Μετά τη σύλληψή της, η συνέχιση της δημοσίευσης των στοιχείων αυτών είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 45χρονος μοτοσικλετιστής Πέτρος Βουτή

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 45χρονος μοτοσικλετιστής Πέτρος Βουτή

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/10) στον δρόμο Καρβουνά-Τροόδους, όταν ο 45χρονος Πέτρος Βουτή, μοτοσικλετιστής έσβησε στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση με διπλοκάμπινο όχημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE