Ασπρόπυργος: Ρομά έστησαν ενέδρα σε 48χρονη - Της έκοψαν τον δρόμο, την ακινητοποίησαν και της πήραν χρυσή αλυσίδα και χρήματα

Ασπρόπυργος: Ρομά έστησαν ενέδρα σε 48χρονη - Της έκοψαν τον δρόμο, την ακινητοποίησαν και της πήραν χρυσή αλυσίδα και χρήματα

Στιγμές τρόμου έζησε μια 48χρονη γυναίκα το πρωί της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο όταν ξαφνικά είδε ένα αυτοκίνητο να σταματάει μπροστά της στην οδό Ανεξαρτησίας, να της κόβει τον δρόμο και από μέσα να βγαίνουν τέσσερα άτομα, όλοι Ρομά, για να την ληστέψουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας οι Ρομά αφού την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας, της άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό και χρήματα που είχε στην κατοχή της.

Μετά τη ληστεία οι τέσσερις Ρομά μπήκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο είχαν φροντίσει να καλύψουν τις πινακίδες κυκλοφορίας, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE