Καρδίτσα: Θρίλερ με νεκρή 85χρονη σε χωριό της Αργιθέας - Το πτώμα βρέθηκε ακέφαλο

Καρδίτσα: Θρίλερ με νεκρή 85χρονη σε χωριό της Αργιθέας - Το πτώμα βρέθηκε ακέφαλο

Συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα της Πέμπτης στην αστυνομία της Καρδίτσας μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής ηλικιωμένης γυναίκας στην κοινότητα Καταφυλλίου στην Αργιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Karditsalive.Net πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 85 ετών που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, και η οποία εντοπίστηκε νεκρή από κάτοικο της περιοχής μέσα στο σπίτι της.

Κατά την ίδια πηγή το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη επισκέφθηκε αγροτικός ιατρός που διαπίστωσε ότι η σορός της ηλικιωμένης ήταν ακέφαλη.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ανάμεσά τους και αυτό της εγκλκηματικής ενέργειας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE