Καρδίτσα: Θρίλερ με νεκρή 85χρονη σε χωριό της Αργιθέας - Το πτώμα βρέθηκε ακέφαλο

Καρδίτσα: Θρίλερ με νεκρή 85χρονη σε χωριό της Αργιθέας - Το πτώμα βρέθηκε ακέφαλο

Συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα της Πέμπτης στην αστυνομία της Καρδίτσας μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής ηλικιωμένης γυναίκας στην κοινότητα Καταφυλλίου στην Αργιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Karditsalive.Net πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 85 ετών που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, και η οποία εντοπίστηκε νεκρή από κάτοικο της περιοχής μέσα στο σπίτι της.

Κατά την ίδια πηγή το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η ηλικιωμένη επισκέφθηκε αγροτικός ιατρός που διαπίστωσε ότι η σορός της ηλικιωμένης ήταν ακέφαλη.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ανάμεσά τους και αυτό της εγκλκηματικής ενέργειας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE