ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ληστεία στην Ερήμη: «Τσέπωσαν» δύο συλλεκτικά απενεργοποιημένα όπλα – Λήφθηκε κατάθεση από τη γυναίκα - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Ληστεία στην Ερήμη: «Τσέπωσαν» δύο συλλεκτικά απενεργοποιημένα όπλα – Λήφθηκε κατάθεση από τη γυναίκα - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για εντοπισμό των δραστών, που «μπούκαραν» στην οικία γυναίκας στην Ερήμη, το βράδυ της Τετάρτης (27/3).

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» σημείωσε ότι «έχουμε παραλάβει κάποια κλειστά κυκλώματα τα οποία και θα αξιολογήσουμε»

Παράλληλα, τόνισε ότι τελικά οι δράστες δεν έφυγαν με άδεια χέρια αφού από την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία, «τελικά φαίνεται να είχαν κλαπεί δύο συλλεκτικά απενεργοποιημένα όπλα»

«Γίνονται εξετάσεις και σε πιο μεγάλη ακτίνα σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν κι άλλα κλειστά κυκλώματα ώστε να διαπιστώσουμε τον τρόπο διαφυγής των δραστών. Από τις εξετάσεις μέχρι στιγμής αυτό που έχει διαπιστωθεί είναι ότι «πήδηξαν πάνω από την περίφραξη», συμπλήρωσε.

Όσο αφορά την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, ο κύριος Κυριάκου ανέφερε ότι «είναι καλή, ενώ παραμένει και σήμερα για παρακολούθηση λόγω και κάποιων άλλων προβλημάτων υγείας που είχε»

«Έχει υποστεί ένα μεγάλο σοκ αλλά μπορέσαμε και μιλήσαμε και μαζί της όταν ηρέμησε και έχει ληφθεί και κατάθεση», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κουκουλοφόροι φαίνεται να μπήκαν στον σπίτι της γυναίκας από την πόρτα της κουζίνας, η οποία ήταν κλειστή όμως δεν ήταν κλειδωμένη.

Ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών φαίνεται να πρόταξε όπλο ενάντια στην άτυχη γυναίκα την οποία έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν απειλώντας την να τους δώσει χρήματα, ενώ να σημειωθεί ότι την γυναίκα βρήκε η οικιακή βοηθός του σπιτιού, η οποία διαμένει σε βοηθητικό σπίτι εκτός της οικίας, και ειδοποίησε τις Αρχές.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top