Ελλάδα: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου - Οι αυτόπτες μάρτυρες τραβούσαν βίντεο

Ελλάδα: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου - Οι αυτόπτες μάρτυρες τραβούσαν βίντεο

Άλλο ένα περιστατικό με άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθητές σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πύργο της Ηλείας.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το ilialive.gr φαίνονται δύο μαθήτριες από το 1ο Γυμνάσιο να μαλλιοτραβιούνται και να ανταλλάσσουν χτυπήματα με μια εξ αυτών να προσπαθεί να κλωτήσει την άλλη με εναέρια κλωτσιά.

Όπως φαίνεται οι περισσότεροι από τους αυτόπτες μάρτυρες - μαθητές και μαθήτριες - το μόνο που κάνουν είναι να είτε να καταγράφουν το περιστατικό είτε να επευφημούν το θέαμα με μόνο μια-δύο άλλες μαθήτριες να προσπαθούν να σταματήσουν τον καβγά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE