Ελλάδα: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου - Οι αυτόπτες μάρτυρες τραβούσαν βίντεο

Ελλάδα: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου - Οι αυτόπτες μάρτυρες τραβούσαν βίντεο

Άλλο ένα περιστατικό με άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθητές σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πύργο της Ηλείας.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το ilialive.gr φαίνονται δύο μαθήτριες από το 1ο Γυμνάσιο να μαλλιοτραβιούνται και να ανταλλάσσουν χτυπήματα με μια εξ αυτών να προσπαθεί να κλωτήσει την άλλη με εναέρια κλωτσιά.

Όπως φαίνεται οι περισσότεροι από τους αυτόπτες μάρτυρες - μαθητές και μαθήτριες - το μόνο που κάνουν είναι να είτε να καταγράφουν το περιστατικό είτε να επευφημούν το θέαμα με μόνο μια-δύο άλλες μαθήτριες να προσπαθούν να σταματήσουν τον καβγά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE