Έπεσε ο πέλεκυς σε 67χρονο - Άκουσε την ποινή του για βιασμό γυναίκας

Έπεσε ο πέλεκυς σε 67χρονο - Άκουσε την ποινή του για βιασμό γυναίκας

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα, μετά από ακροαματική διαδικασία, σε άνδρα ηλικίας 67 ετών, συντρέχουσες ποινές φυλάκισης με την υψηλότερη να είναι αυτή των 10 ετών για το αδίκημα του βιασμού γυναίκας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου «τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου, 2021 στη Λάρνακα. Ο κατηγορούμενος διατηρούσε ερωτική σχέση με την παραπονούμενη, σχέση η οποία τερματίστηκε με τους δύο όμως να συνεχίζουν να έχουν επαφή».

Προστίθεται ότι στις 13 Δεκεμβρίου, 2021 ο άνδρας μετέφερε τη γυναίκα στην οικία του και παρά την επιθυμία της να πάει στο σπίτι της, δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο ο οποίος την γρονθοκόπησε και στη συνέχεια την ακινητοποίησε και την βίασε. 

Αναφέρεται ότι «το Δικαστήριο, κατά την επιβολή της ποινής, έλαβε υπόψη, μεταξύ άλλων, τις προσωπικές του περιστάσεις και τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η συνεργασία κυβέρνησης – ΕΔΕΚ: Τα παράπονα, ο ανασχηματισμός και η κρίσιμη συνάντηση σήμερα, στο Προεδρικό

Σε τεντωμένο σχοινί η συνεργασία κυβέρνησης – ΕΔΕΚ: Τα παράπονα, ο ανασχηματισμός και η κρίσιμη συνάντηση σήμερα, στο Προεδρικό

Το ρήγμα στις σχέσεις κυβέρνησης – ΕΔΕΚ δεν προέκυψε ξαφνικά. Όμως ο τρόπος με τον οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε στον ανασχηματισμό της περασμένης Παρασκευής ήταν για πολλούς στο Κίνημα «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Η απουσία της ΕΔΕΚ από την τελετή διαβεβαίωσης νέων υπουργών ήταν μόνο το ορατό κομμάτι ενός παρασκηνίου που φουντώνει εδώ και εβδομάδες και πλέον οδηγεί τις δύο πλευρές σε μια κρίσιμη συνάντηση στο Προεδρικό, σήμερα στις 10.00

BEST OF TOTHEMAONLINE