Στα χέρια του Αρχηγού της ΕΦ το πόρισμα για τον ακρωτηριασμό οπλίτη από χειροβομβίδα – Πότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Στα χέρια του Αρχηγού της ΕΦ το πόρισμα για τον ακρωτηριασμό οπλίτη από χειροβομβίδα – Πότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Στα χέρια του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς βρίσκεται το πόρισμα για την έκρηξη της χειροβομβίδας και τον ακρωτηριασμό του οπλίτη.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και κάτι, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού ανέφερε ότι ο Αρχηγός θα μελετήσει διεξοδικά το πόρισμα και θα αναλάβει δράσεις για τα επόμενα βήματα.

Ερωτηθείς για το ποια άτομα διεξήγαγαν την έρευνα, ανέφερε ότι υπήρχε ερευνών αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, ενώ πρόσθεσε ότι δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Παράλληλα σημείωσε ότι έχουν ληφθεί καταθέσεις από τον οπλίτη στον  οποίο εξερράγη η χειροβομβίδα στα χέρια του.

Τέλος ανέφερε ότι επίσημη ενημέρωση θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE