Στα χέρια του Αρχηγού της ΕΦ το πόρισμα για τον ακρωτηριασμό οπλίτη από χειροβομβίδα – Πότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Στα χέρια του Αρχηγού της ΕΦ το πόρισμα για τον ακρωτηριασμό οπλίτη από χειροβομβίδα – Πότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Στα χέρια του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς βρίσκεται το πόρισμα για την έκρηξη της χειροβομβίδας και τον ακρωτηριασμό του οπλίτη.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και κάτι, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού ανέφερε ότι ο Αρχηγός θα μελετήσει διεξοδικά το πόρισμα και θα αναλάβει δράσεις για τα επόμενα βήματα.

Ερωτηθείς για το ποια άτομα διεξήγαγαν την έρευνα, ανέφερε ότι υπήρχε ερευνών αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, ενώ πρόσθεσε ότι δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Παράλληλα σημείωσε ότι έχουν ληφθεί καταθέσεις από τον οπλίτη στον  οποίο εξερράγη η χειροβομβίδα στα χέρια του.

Τέλος ανέφερε ότι επίσημη ενημέρωση θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE