Στα χέρια του Αρχηγού της ΕΦ το πόρισμα για τον ακρωτηριασμό οπλίτη από χειροβομβίδα – Πότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Στα χέρια του Αρχηγού της ΕΦ το πόρισμα για τον ακρωτηριασμό οπλίτη από χειροβομβίδα – Πότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Στα χέρια του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς βρίσκεται το πόρισμα για την έκρηξη της χειροβομβίδας και τον ακρωτηριασμό του οπλίτη.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και κάτι, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού ανέφερε ότι ο Αρχηγός θα μελετήσει διεξοδικά το πόρισμα και θα αναλάβει δράσεις για τα επόμενα βήματα.

Ερωτηθείς για το ποια άτομα διεξήγαγαν την έρευνα, ανέφερε ότι υπήρχε ερευνών αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, ενώ πρόσθεσε ότι δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Παράλληλα σημείωσε ότι έχουν ληφθεί καταθέσεις από τον οπλίτη στον  οποίο εξερράγη η χειροβομβίδα στα χέρια του.

Τέλος ανέφερε ότι επίσημη ενημέρωση θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενώνουν δυνάμεις στον ΔΗΣΥ ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών-Συνέρχεται σήμερα το πολιτικό γραφείο για την υπόθεση Σύκα

Ενώνουν δυνάμεις στον ΔΗΣΥ ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών-Συνέρχεται σήμερα το πολιτικό γραφείο για την υπόθεση Σύκα

Σε πλήρη προεκλογική τροχιά εισέρχεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με την ηγεσία του κόμματος να εκπέμπει ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και συστράτευσης, ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του Μαΐου. Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, φαίνεται αποφασισμένη να αφήσει πίσω εσωκομματικές εντάσεις και να ενεργοποιήσει όλα τα στελέχη του κόμματος, παλιά και νέα, με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE