Στα χέρια του Αρχηγού της ΕΦ το πόρισμα για τον ακρωτηριασμό οπλίτη από χειροβομβίδα – Πότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Στα χέρια του Αρχηγού της ΕΦ το πόρισμα για τον ακρωτηριασμό οπλίτη από χειροβομβίδα – Πότε αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Στα χέρια του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς βρίσκεται το πόρισμα για την έκρηξη της χειροβομβίδας και τον ακρωτηριασμό του οπλίτη.

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και κάτι, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού ανέφερε ότι ο Αρχηγός θα μελετήσει διεξοδικά το πόρισμα και θα αναλάβει δράσεις για τα επόμενα βήματα.

Ερωτηθείς για το ποια άτομα διεξήγαγαν την έρευνα, ανέφερε ότι υπήρχε ερευνών αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, ενώ πρόσθεσε ότι δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Παράλληλα σημείωσε ότι έχουν ληφθεί καταθέσεις από τον οπλίτη στον  οποίο εξερράγη η χειροβομβίδα στα χέρια του.

Τέλος ανέφερε ότι επίσημη ενημέρωση θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE