ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς το τέλος της η θητεία του Διοικητή της ΚΤΚ - «Θα γίνουν ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθεί», είπε ο ΠτΔ

Προς το τέλος της η θητεία του Διοικητή της ΚΤΚ - «Θα γίνουν ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθεί», είπε ο ΠτΔ

Όταν ολοκληρωθεί η θητεία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, θα γίνουν και σχετικές ανακοινώσεις, δήλωσε την Παρασκευή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από δημοσιογράφο, προσερχόμενος στο διεθνές συνέδριο της Κεντρικής Τράπεζας για Προώθηση του Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού στην Κύπρο, αν έχουν ληφθεί αποφάσεις, αφού πλησιάζει το τέλος της θητείας του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνου Ηροδότου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι «όταν ολοκληρωθεί η θητεία του θα γίνουν και σχετικές ανακοινώσεις».

«Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά στην Κεντρική Τράπεζα», επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Ηροδότου, ανέφερε.

Σημείωσε ότι το συνέδριο που διοργανώνει η Κεντρική Τράπεζα είναι «για ένα πολύ σημαντικό θέμα», τον χρηματικό αναλφαβητισμό «ή αν θέλετε πώς να ενώσουμε δράσεις έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Μονή Αββακούμ: Τα έγγραφα που επιδόθηκαν στις εκκλησιαστικές αρχές και τα αιτήματα των δικηγόρων των μοναχών

Συνέχεια στις εξελίξεις με την υπόθεση της Μονής Αββακούμ, καθώς σήμερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δικηγόρος των μοναχών, Δρ. Αναστάσιος Βαβούσκος δόθηκαν συγκεκριμένα έγγραφα στις αρμόδιες εκκλησιαστικές αρχές 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top