Προς το τέλος της η θητεία του Διοικητή της ΚΤΚ - «Θα γίνουν ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθεί», είπε ο ΠτΔ

Προς το τέλος της η θητεία του Διοικητή της ΚΤΚ - «Θα γίνουν ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθεί», είπε ο ΠτΔ

Όταν ολοκληρωθεί η θητεία του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, θα γίνουν και σχετικές ανακοινώσεις, δήλωσε την Παρασκευή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από δημοσιογράφο, προσερχόμενος στο διεθνές συνέδριο της Κεντρικής Τράπεζας για Προώθηση του Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού στην Κύπρο, αν έχουν ληφθεί αποφάσεις, αφού πλησιάζει το τέλος της θητείας του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνου Ηροδότου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι «όταν ολοκληρωθεί η θητεία του θα γίνουν και σχετικές ανακοινώσεις».

«Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά στην Κεντρική Τράπεζα», επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Ηροδότου, ανέφερε.

Σημείωσε ότι το συνέδριο που διοργανώνει η Κεντρική Τράπεζα είναι «για ένα πολύ σημαντικό θέμα», τον χρηματικό αναλφαβητισμό «ή αν θέλετε πώς να ενώσουμε δράσεις έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE