Δημοτικές εκλογές: Υποψήφιος για την Δημαρχία Παραλιμνίου ο Λούκας Πολυκάρπου

Δημοτικές εκλογές: Υποψήφιος για την Δημαρχία Παραλιμνίου ο Λούκας Πολυκάρπου

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου Παραλιμνίου, Δερύνειας, Φρενάρους, Αχερίτου, εξήγγειλε ο Λούκας Πολυκάρπου, ο οποίος όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με πλάνο και έργα είναι έτοιμος να φέρει τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Προστίθεται ότι σύνθημα του υποψηφίου Δημάρχου Λούκα Πολυκάρπου είναι: Αληθινή Φωνή, Αληθινή Αλλαγή και αναφέρεται σε συγκεκριμένες καινοτόμες προτάσεις για τον τουρισμό, την ασφάλεια, το μεταναστευτικό, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, τη νεολαία και τον αγροτικό κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων στη Λευκωσία, όταν λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο που βρισκόταν στην οροφή πολυκατοικίας.