Αυτός είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino

Αυτός είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino

Μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Pierpaolo Piccioli από τον οίκο Valentino, ο ιταλικός οίκος μόδας φαίνεται να έχει αποφασίσει μια νέα κατεύθυνση – η οποία περιλαμβάνει έναν άλλο διάσημο, εκφραστικό Ιταλό σχεδιαστή που είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

O διάδοχος του Piccioli, είναι ο Alessandro Μichele και η πρώτη του μέρα στον Valentino σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι στις 2 Απριλίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.