Πίτσα Παπαδοπούλου: «Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά μου, δεν μου άρεσε ποτέ»

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά μου, δεν μου άρεσε ποτέ»

Η Πίτσα Παπαδοπούλου μίλησε για το τραγούδι, ενώ αποκάλυψε πως δεν αγαπά το επάγγελμά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, μίλησε για τη μετακόμισή της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

«Θα πω το εξής. Ποτέ δεν ήμουν ανοιχτός άνθρωπος με τους ανθρώπους της δουλειάς μου. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν ξέρω τον λόγο. Καθώς βγήκα στη δουλειά, άλλαξα τελείως. Έγινα πιο σοβαρή, ενώ ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη και δούλευα κι έβγαινα με παρέες. Ήρθα όμως, στην Αθήνα και έγινα πιο κλειστός άνθρωπος. Κι ακόμα ντρέπομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE