Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Στα 4 εκτάρια η καμένη έκταση - Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης

Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Στα 4 εκτάρια η καμένη έκταση - Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Αγίου Θεράπων στην Επαρχία Λεμεσού περιορίζεται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν την προσπάθεια πλήρης κατάσβεσης.

Η καμένη έκταση υπολογίζεται περίπου στα 4 εκτάρια.

Υπάρχουν δύσβατα και απρόσιτα σημεία τα οποία οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να προσεγγίσουν με εγκαταστάσεις υδροσωλήνων και πεζοπόρα για πλήρη κατάσβεση.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE