Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Στα 4 εκτάρια η καμένη έκταση - Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης

Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Στα 4 εκτάρια η καμένη έκταση - Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Αγίου Θεράπων στην Επαρχία Λεμεσού περιορίζεται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν την προσπάθεια πλήρης κατάσβεσης.

Η καμένη έκταση υπολογίζεται περίπου στα 4 εκτάρια.

Υπάρχουν δύσβατα και απρόσιτα σημεία τα οποία οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να προσεγγίσουν με εγκαταστάσεις υδροσωλήνων και πεζοπόρα για πλήρη κατάσβεση.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE