Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Στα 4 εκτάρια η καμένη έκταση - Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης

Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Στα 4 εκτάρια η καμένη έκταση - Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Αγίου Θεράπων στην Επαρχία Λεμεσού περιορίζεται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν την προσπάθεια πλήρης κατάσβεσης.

Η καμένη έκταση υπολογίζεται περίπου στα 4 εκτάρια.

Υπάρχουν δύσβατα και απρόσιτα σημεία τα οποία οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να προσεγγίσουν με εγκαταστάσεις υδροσωλήνων και πεζοπόρα για πλήρη κατάσβεση.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE