Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Στα 4 εκτάρια η καμένη έκταση - Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης

Πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού: Στα 4 εκτάρια η καμένη έκταση - Συνεχίζεται η προσπάθεια κατάσβεσης

Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Αγίου Θεράπων στην Επαρχία Λεμεσού περιορίζεται.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν την προσπάθεια πλήρης κατάσβεσης.

Η καμένη έκταση υπολογίζεται περίπου στα 4 εκτάρια.

Υπάρχουν δύσβατα και απρόσιτα σημεία τα οποία οι δυνάμεις πυρόσβεσης προσπαθούν να προσεγγίσουν με εγκαταστάσεις υδροσωλήνων και πεζοπόρα για πλήρη κατάσβεση.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.