Ηράκλειο: Πήγαν στο χωράφι και βρήκαν πύθωνα 5 μέτρων - Viral οι εικόνες με το φίδι

Ηράκλειο: Πήγαν στο χωράφι και βρήκαν πύθωνα 5 μέτρων - Viral οι εικόνες με το φίδι

Δεν πίστευαν στα μάτια τους δύο άνδρες, οι οποίοι βρέθηκαν σε χωράφι γνωστού τους ατόμου, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στην προσπάθειά τους να δέσουν το άλογό τους, έπεσαν πάνω σε έναν μουσαμά και έκπληκτοι αντίκρισαν έναν τεράστιο πύθωνα νεκρό, ο οποίος ήταν σκεπασμένος με μουσαμά.

Ο πύθωνας, ο οποίος φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, υπολογίζεται σε μήκος περίπου 5 μέτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους άνδρες, το ερπετό είχε πρόσφατα καταλήξει.

Δείτε φωτογραφίες:

Επίσης, σύμφωνα με το newshub.gr, άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ώστε να περισυλλεγεί το φίδι, το οποίο κάποιος φαίνεται να άφησε εκεί ενώ όπως αναφέρεται στα τοπικά μέσα, φαίνεται να έχει φάει κάτι πριν πεθάνει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE