Λωρίδα της Γάζας: Νέο αιματηρό σφυροκόπημα έξω από νοσοκομείο – Τουλάχιστον 32.782 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου

Λωρίδα της Γάζας: Νέο αιματηρό σφυροκόπημα έξω από νοσοκομείο – Τουλάχιστον 32.782 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου

Βαρύτατος είναι ο νέος απολογισμός από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς που συνεχίζονται στη Λωρίδα της Γάζας. Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες από τον βομβαρδισμό του πρόχειρου καταυλισμού των αμάχων στην αυλή του «Νοσοκομείου των Μαρτύρων». Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Χ αναφέρει ότι πολλοί δημοσιογράφοι που βρίσκονταν ανάμεσα στον κόσμο έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τον παλαιστινιακό ιστότοπο Τimes Of Gaza τουλάχιστον δύο δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν στις τέντες που υπήρχαν έξω από το νοσοκομείο Al- Aksa στην κεντρική Γάζα.

Τουλάχιστον 32.782 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 75.298 έχουν τραυματιστεί σε ισραηλινά πλήγματα στον Παλαιστινιακό θύλακα στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Πηγή: Anadolu/ertnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE