Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Κλειδί» στην δίκη για τα άλλα δύο παιδιά η Ίριδα - Τι ανέφερε ο Γρηγόρης Λέων

Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Κλειδί» στην δίκη για τα άλλα δύο παιδιά η Ίριδα - Τι ανέφερε ο Γρηγόρης Λέων

Μετά την καταδίκη της 35χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ακολουθεί η δίκη για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανέφερε πως υπάρχουν πολλά επιστημονικά δεδομένα και πραγματογνωμοσύνες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», o ιατροδικαστής τόνισε πως στο δικαστήριο κατατέθηκαν επιστημονικές αλήθειες από άτομα εγνωσμένου κύρους. «Η επιστημονική αλήθεια είναι σημαντικό να μην απειλείται ή να μην κάμπτεται από απειλές από συκοφαντίες ή από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.», είπε αρχικά.

«Κλειδί» στην νέα δίκη η Ίριδα

«Η κεταμίνη, λέγανε, δεν σκοτώνει. Η κεταμίνη, αν δούμε οποιαδήποτε μελέτη και βιβλιογραφία, προφανώς και σκοτώνει. Άρα είναι βέβαιο ότι οι δικαστές είχαν μπροστά τους απόψεις που κάποιες ήταν σταθερές, ήταν σύμφωνες με αυτά που λένε οι μελέτες και κάποιες αιωρούνταν.»

Ακόμη, ο Γρηγόρης Λέων ανέφερε πως υπάρχουν πραγματογνωμοσύνες και ισχυρές γνωμοδοτήσεις για την συνέχεια της υπόθεσης, ενώ τόνισε πως η Ίριδα αναμένεται να είναι το «κλειδί» της δεύτερης δίκης.

Σημειώνεται δε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδικάστηκε ομόφωνα με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ομόφωνα η Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE