Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Την Κύπρο επισκέπτεται αύριο, Τρίτη 2 Απριλίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ συνάντηση θα πραγματοποιήσει και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνο Κόμπο.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί, αύριο Τρίτη 2 Απριλίου, στην Κύπρο όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνο Κόμπο», αναφέρει η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE