Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Την Κύπρο επισκέπτεται αύριο, Τρίτη 2 Απριλίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ συνάντηση θα πραγματοποιήσει και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνο Κόμπο.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί, αύριο Τρίτη 2 Απριλίου, στην Κύπρο όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνο Κόμπο», αναφέρει η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE