Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Την Κύπρο επισκέπτεται αύριο, Τρίτη 2 Απριλίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ συνάντηση θα πραγματοποιήσει και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνο Κόμπο.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί, αύριο Τρίτη 2 Απριλίου, στην Κύπρο όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνο Κόμπο», αναφέρει η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE