Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Την Κύπρο επισκέπτεται αύριο, Τρίτη 2 Απριλίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ συνάντηση θα πραγματοποιήσει και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνο Κόμπο.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί, αύριο Τρίτη 2 Απριλίου, στην Κύπρο όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνο Κόμπο», αναφέρει η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.