Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Έρχεται Κύπρο ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών - Θα συναντηθεί με Χριστοδουλίδη και Κόμπο

Την Κύπρο επισκέπτεται αύριο, Τρίτη 2 Απριλίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ συνάντηση θα πραγματοποιήσει και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνο Κόμπο.

«Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί, αύριο Τρίτη 2 Απριλίου, στην Κύπρο όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνο Κόμπο», αναφέρει η ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE